НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Як почуваються постраждалі у ДТП біля Брусилова

Featured Video Play Icon

8 грудня у Чернігівській області день жалоби за загиблими у ДТП поблизу села Брусилів. Трагедія сталася 7 грудня на трасі Чернігів-Мена-Сосниця-Грем’яч. Фура зіткнулася з маршрутним мікроавтобусом, загинуло 13 людей, ще семеро госпіталізовані, в тому числі і водій вантажівки.

Поліцейські вручили йому повідомлення про підозру і розслідують обставини аварії. Обласна служба автомобільних доріг запевняє, що на момент зіткнення покриття траси було посипане протиожеледними матеріалами, коефіцієнт зчеплення був у нормі. Це зафіксовано в акті обстеження дороги. На місці ДТП розгорнуто оперативний штаб з подолання наслідків трагедії.

Всіх загиблих в аварії людей ідентифікували. Сімох травмованих госпіталізували в медичні заклади Чернігова. Станом на середу, п’ятеро дорослих перебувають у міській лікарні №2, і один – в нейрохірургічному відділенні обласної лікарні.

Один з постраждалих у аварії, 16-тирічний хлопець, досі перебуває в обласній дитячій лікарні, але його стан покращився і юнака перевели з реанімації у ортопедо-травматологічне відділення. Про це розповіла заступниця головного лікаря Людмила Кривець.