Новини

Потік транспорту через державний кордон збільшився на 30%

Через державний кордон України в межах Чернігівської області пропущено 2111 осіб та 1143 транспортних засоби. За добу зафіксовано зменшення кількості пропущених через державний кордон громадян на 3% та збільшення кількості пропущених через державний кордон транспортних засобів на 30%.

Про це повідомили у Чернігівському прикордонному загоні.

Тестування на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 в пунктах пропуску проведено у 196  осіб.  Осіб з позитивним результатом експрес-тестування не виявлено.

Пропущено за наявності ПЛР-тесту 311 осіб.

Мобільний додаток для контролю режиму самоізоляції «Вдома» встановлено 8 особам.

В пунктах пропуску 4 іноземцям вручено 4 постанови про накладення адміністративного стягнення за порушення у сфері безпеки дорожнього руху, зафіксованого в автоматичному режимі на території України.

Загалом протягом минулої доби змін в обстановці на державному кордоні України в межах Чернігівщини не відбулося, вона залишалася стабільною та контрольованою. На всій ділянці державний кордон охороняється посилено, в пунктах пропуску здійснюється посилений прикордонний контроль. Функціонує 3 пункти пропуску: «Сеньківка», «Нові Яриловичі» та «Славутич».

Порушень державного кордону України не допущено, пункти пропуску, які продовжують свою роботу, працюють безперебійно, безпеку осіб, що перетинають державний кордон персоналом прикордонного загону забезпечено.