Факт-новини: оперативні сюжети

Зустріч міського голови з чернігівцями

Featured Video Play Icon

Зробити Чернігів найкращим в Україні  серед рівних йому  міст  – такі амбітні плани має Чернігівський міський голова.  Про це він заявив на зустрічі з мешканцями вулиці Пухова у вівторок. Владислав Атрошенко разом із своєю командою   продовжує зустрічі з чернігівцями.

Серед головних “борців за чистоту” Чернігова міський голова назвав “АТП-2528”, яке займається вивозом сміття і “Муніципальну варту”, що воює з незаконними МАФАми і гаражами. До речі, останніх вже знесено 750.  Мер упевнений в правильності такого шляху розвитку і готовий брати на себе відповідальність за нього.

Одне з питань, яке найбільше турбують чернігівців останні кілька місяців, – це коронавірус та пов’язані з ним карантинні заходи. Їх в Україні то запроваджують, то послаблюють, то скасовують. Тому сім’ям стало важко планувати своє найближче майбутнє. Окрім цього, мешканці будинків на вулиці Пухова поскаржилися на урвище, яке “підповзає” з березового гаю до їхніх помешкань. У майбутньому це може   зашкодити їхнім будинкам.