НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Новий управитель

Featured Video Play Icon

Житлові масиви  Шерстянки та Подусівки  з новим управителем. 27 жовтня на засіданні  конкурсної комісії КП ” Новозаводське” Чернігівської міської ради  визначено  компанією-управителем  багатоквартирних будинків у цих мікрорайонах , які до цього обслуговувала приватна компанія «Майас Сілтумс».

Це підприємство звернулося з проханням про  дострокове припинення дії договорів з надання послуг з управління багатоквартирними будинками мікрорайонів «Шерстянка» та «Подусівка».

З моменту оголошення конкурсу на комісію надійшла лише одна  пропозиція від  комунального підприємства ” Новозаводське”, яке і визначено переможцем.

Перелік будинків, яких стосувався проєкт рішення виконкому,  включав 90 адрес, але два будинки ще раніше перейшли до іншого управителя. Процедура передачі об`єктів та документації вже розпочалася. Це дуже  великий обсяг роботи, – повідомив  телефоном керівник  КП «Новозаводське» Віталій Морський.

 Нагадаємо, компанія ” Майас Сілтумс”, яка свого часу забрала цю територію під свою опіку, обслуговувала її  з січня 2019 року.