НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

Засніжені хатинки та святкові ялинки

Featured Video Play Icon

Чернігівська обласна станція юних натуралістів презентувала колекцію творчих робіт. В одній залі одразу дві виставки різноманітних дитячих поробок . Тут вироби як на українську, так і на новорічну тематику. Колоритні ляльки мотанки , барвисті витинанки та різні вироби з дерева, що представлені на конкурс “Український сувенір”.

Завідувачка організаційно – масового відділу Чернігівської обласної станції юних натуралістів Тетяна Корень каже, що усі вироби виконані в різних техніках та з абсолютно різних матеріалів. Подібні виставки тут проводяться вже понад десять років і стали доброю традицією закладу.

Поряд із традиційними українськими виробами і святкові ялинки з новорічними сніговиками та Дідом Морозом, зроблені дитячими руками. Ця виставка називається “Новорічна композиція”, вона відкривається традиційно у переддень нового року і створює у закладі святковий настрій, розповідає методист станції, Ольга Воробей.

Проте через карантин відвідування виставки обмежене. Але, як запевняє Ольга Воробей, карантин не став для них перешкодою, адже творчих робіт в цьому році стало навіть більше. Виставка триватиме до 25 січня.