Новини

Загинули за Україну: на Чернігівщині попрощалися з трьома захисниками

Сьогодні Чернігівщина попрощалася з трьома воїнами – солдатом Леонідом Даниленком, Ігорем Довгим та старшим сержантом Дмитром Морозом.  Вони загинули у бою за Незалежність України.

Про це повідомили у Чернігівському обласному ТЦК та СП.

Читайте також: Чернігівщина у жалобі: у боях за Україну загинули двоє бійців

У Чернігові провели в останню путь бойового медика протитанкового взводу роти вогневої підтримки Леоніда Даниленка. До повномасштабної війни чоловік працював старшим водолазним спеціалістом у службі порятунку Чернігова.

Після подій 24-го лютого наш земляк вирішив стати на захист Батьківщини, тож долучився до складу 119-ї окремої бригади територіальної оборони.

На жаль, 9 листопада життя Леоніда Даниленка обірвалося… Сьогодні рідні та близькі у Храмі святого Феодосія востаннє попрощалися з ним, поховавши полеглого Героя-земляка на кладовищі “Яцево” .

На Коропщині у селі Шабалинів сьогодні попрощалися з солдатом Ігорем Довгим. Після повномасштабного ворожого вторгнення чоловік не лишився осторонь та долучився до лав Збройних Сил України, аби зі зброєю в руках стати на захист рідної землі. Службу ніс у 25-ї окремій повітрянодесантній Січеславській бригаді, був на посаді водія парашутно-десантної роти та разом з побратимами віддано боровся за вільне майбутнє українського народу.

Надзвичайно добрий, чесний, щирий… Саме таким Ігоря пам’ятають близькі. Зовсім недавно він приїздив додому, а потім – знову на захист Батьківщини.

На жаль, 2 листопада під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Червонопопівка на Луганщині Довгий Ігор загинув… Вдома на нього чекали мама, дружина та 6-річний син.

Сьогодні вони разом з побратимами загиблого воїна провели його в останню путь, поховавши на кладовищі Малої Батьківщини.

На Ніжинщині у Вертіївці 11 листопада прощалися зі старшим сержантом  Дмитром Морозом. З початком повномасштабного ворожого вторгнення у складі військової частини А3027 Національної Гвардії України він разом з побратимами давав гідну відсіч загарбнику, мужньо виборюючи свободу українського народу та Незалежність рідної Батьківщини.

На жаль, 7 листопада під час виконання бойового завдання в району північно-східної околиці Бахмута на Донеччині Мороз Дмитро загинув…