Новини

Загинули за Україну: на Чернігівщині поховали двох загиблих воїнів-героїв

Сьогодні Чернігівщина провела в останню путь двох воїнів – Кирила Михайлова та Павла Медведя, які загинули на Сході країни.

Про це повідомляє Чернігівський обласний ТЦК та СП.

У Катерининській церкві Чернігова 19 вересня попрощалися з Кирилом Михайловим. Кирилу було 33 роки. У квітні він долучився до захисників України, аби зі зброєю в руках протистояти повномасштабному ворожому вторгненню на територію нашої держави. Службу проходив у складі військової частини А7014 на посаді водія розвідувального взводу механізованого батальйону.

11 вересня  під час виконання чергового бойового завдання поблизу населеного пункту Старий Караван на Донеччині Кирило Михайлов загинув. Того дня дружина Тетяна втратила коханого чоловіка.

Поховали воїна на місцевому кладовищі “Яцево”.

 Павло Медвідь народився на Коропщині. До оборонців Батьківщини він долучився так само у квітні, потрапивши у 24-ту окрему механізовану бригаду. Служив на посаді навідника мотопіхотного відділення.

13 вересня під час виконання бойового завдання на Херсонщині Павло Медвідь потрапив під ворожий артилерійський обстріл. На жаль, отримані ним травми виявилися несумісними з життям.

Сьогодні нашого земляка провели в останню путь, вшанувавши його світлу пам’ять та поховавши на кладовищі Малої Батьківщини.