Факт-новини: оперативні сюжети

За 2 тижні до 1 вересня

Featured Video Play Icon

Підготовку навчальних закладів Чернігова до 1 вересня детально обговорили у вівторок  на ранковій нараді у міській раді. У перший клас цьогоріч піде на 300 дітей менше ніж минулого року. Прийом заяв від батьків ще триває, – повідомив начальник управління освіти ЧМР Василь Білогура.

Педагогічні працівники вже на роботі, йде планова підготовка до старту навчального процесу в умовах карантинних обмежень. Відремонтовано 18 туалетів  у школах, 8 – в дитячих садочках. Для оновленого басейну в 19-й школі  за тендером купуватимуть нові меблі. Тут зможуть навчатися плаванню діти з п`яти шкіл міста. А після закінчення уроків – тренуватимуться вихованці спортивних шкіл. Ремонт басейну в 11 колегіумі завершать наступного року. На часі укріплення покрівлі у приміщенні першої школи.  Роботи з утеплення та енергоефективності цього навчального закладу планують завершити до 1 вересня, – пообіцяв меру В`ячеслав Почеп. 

З організацією процесу харчування школярів теж все за планом та згідно з вимогами Головного санітарного лікаря України.  З постачальниками продуктів харчування угоди підписані. Вартість не буде особливо різнитися з  минулим роком. З  окремих позицій  навіть  дешевше.   З   якістю молочних продуктів питань не буде, – пообіцяла керівниця КП «Шкільне»  Антоніна Радченко.