Факт-новини: оперативні сюжети

Будівництво музичної школи добігло кінця

Featured Video Play Icon

Нарешті, після більш ніж двох років, будівництво нового корпусу дитячої музичної школи імені Стефана Вільконського добігло кінця . Об’єкт мали завершити ще навесні цього року, але карантин вніс свої корективи і довелося трохи відтермінувати.Наразі ж тут тривають завершальні роботи.Ще декілька днів і прибудову  здадуть в експлуатацію.

Раніше на цьому місці розташовувався одноповерховий дерев’яний будинок, де розміщувалася адміністрація школи і було всього 6  невеличких кімнат. Тепер же  це – модернізована двохповерхова будівля з цоколем, загальною площою 600 вадратних метрів, яка відповідає всім міжнародним  стандартам.  Тут облаштували 16 сучасних класів, зал для  хорового співу та для  занять дитячого симфонічного оркестру. На цю подію у школі чекали з нетерпінням, адже дуже потребували нового приміщення.

Будівництво корпусу  відбувалось у співфінансуванні з державного і міського бюджетів. Вартість будівельних робіт й нового обладнання  у школу  становить майже  14 мільонів  гривень.

 Нині кабінети тут  вже потроху облаштовують новими меблями і чекають на нові музичні інструменти. Планують, що вже  через місяць новий корпус відкриє двері для педагогів і вихованців.