Новини

З 7 серпня до мікрорайону ЗАЗ почнуть курсувати тролейбуси

У Чернігові з понеділка, 7 серпня, відновлюється рух тролейбусів до мікрорайону ЗАЗ. До зупинки Автозавод курсуватимуть чотири маршрути: 3Т, 4Т, 9Т, 10Т.

Відповідні зміни до маршрутної мережі громадського транспорту погоджені на засіданні виконавчого комітету міської ради 3 серпня.

Читайте також: Зміна цільового призначення земельних ділянок в Ялівщині: міська рада звернеться до правоохоронців

Зокрема, тимчасовий маршрут № 4 Т “Автозавод-КСК”, який вводиться, матиме такий шлях проходження: зупинка “Автозавод” — просп. Миру — вул. Івана Мазепи до зупинки “вул. Ціолковського”, що знаходиться на вул. І. Мазепи, та за аналогічним маршрутом у зворотному напрямку.

Тимчасові маршрути № 3 Т, 9 Т, 10 Т — продовжуються від зупинки “Обласна лікарня» до кінцевої зупинки «Автозавод» з відповідною зміною назв маршрутів.

На ділянці від обласної лікарні до кінцевої зупинки громадського транспорту «Автозавод» наразі завершилися роботи з відновлення зруйнованої контактної мережі. Тепер транспортне сполучення мікрорайону “ЗАЗ”, який суттєво постраждав внаслідок збройної агресії рф у 2022 року, значно покращиться. Його жителі матимуть можливість діставатися до робочих місць, важливих соціальних об’єктів, закладів освіти.