ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Ювілейний конкурс “Жінка року” назвав імена цьогорічних переможниць

Featured Video Play Icon

Страшнішої зброї, ніж наша рішучість та впевненість для ворога не існує. Тому не дивлячись на провокації та щоденні випробування на міцність, які переживає Україна, ювілейний міський конкурс ” Жінка року ” все ж відбувся. За 25 років свого існування , нагороду здобули 210 чернігівок . Цього року номінантками стали 9- ро жінок. Кожна особлива, та надзвичайно сильна, а ще скромна та відповідальна.

Для мене це велика честь і мені дуже приємно, що мою кандидатуру помітили і підтримали, – каже керуюча магазином ” Сільпо – фуд ” Оксана Глазкова.

Маючи купу нагород і відзнак, і світового рівня в тому числі, визнання громади тебе як людини, яка працює тут, важливе, – зауважує заступниця голови Чернігівської обласної ради, голова відділення НОК в Чернігівській області Ніна Лемеш.

Я щиро захоплена всіма жінками, кожна проявила себе свою громадську позицію під час бойових дій, – зазначила директорка ЗОШ №1 Ольга Шелест.

Кожна із цих жінок під час активних бойових дій боролася з ворогом в тилу, надавала всебічну допомогу, як цивільним так і військовим, та проявила себе як справжня українка.

Жінки, які рятували дітей у пологових будинках , приймали пологи, перевозили дітей через бурхливу холодну Десну, щоб врятувати життя цих немовлят, – наголосила Голова ” ГО Спілка жінок м. Чернігова Людмила Канюка.

Чернігівський міський голова багато років підтримує цей конкурс , оскільки вважає, що це неабиякий стимул для кожної жінки рухатися вперед . Владислав Атрошенко знову відвідав захід , аби особисто подякувати героїням за їх внесок в нашу спільну перемогу.

Я знаходжуся тут за покликанням серця, і я вже в тому віці, що як чоловік можу не тільки захоплюватися красою жінки, а й вмію вже цінувати якості жінки . Хочу подякувати кожному, Збройним силам України . Я впевнений, що з такими жінками, як в місті Чернігові, ми здолаємо будь-які виклики, – підкреслив Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Не з чуток знає, що таке щоденні виклики , та боротьба за людей та наших захисників, які потрапляли під ворожі кулі, підполковник медичної служби Ірина Комлева . Вона із своєю бригадою медиків першою опинялася в тих місцях, де тільки закінчилися страшенні бої , і де просто тут і зараз потрібно рятувати життя.

Перемогу кує не тільки фронт , перемогу кує і тил, кожна людина може внести свій внесок в нашу перемогу, – переконана Ірина Комлева.

Глядачі аби висловити своє захоплення її героїзмом аплодували стоячі. Артисти міського палацу культури створювали свято та вселяли надію і віру в те, що життя триває не дивлячись ні на що. Детальніше про конкурс ” Жінка року ” 2022 , дивіться незабаром у нашій спеціальній програмі. Слідкуйте за ефіром.