ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Юний футболіст Кірілл Короткий встановив рекорд Чернігова

Featured Video Play Icon

Реєстр рекордів Чернігова 14 жовтня отримав новий запис, вперше від початку повномасштабного російського вторгнення. Цього разу відзнаку отримав юний чернігівський футболіст Кірілл Короткий, за найшвидший забитий гол та найшвидший хет-трик. Хлопець навіть не підозрював що встановив рекорд, і його ім’я тепер буде відоме. Батьки влаштували для нього сюрприз.

Свій подвійний рекорд Кірілл встановив ще у 2020 році у матчі з однолітками з клубу “Десна”. Того дня він вперше вийшов на поле з капітанською пов’язкою і одразу показав команді, на що здатен. Нині хлопець тренується у спортивній школі “Юність”, грає за однойменний клуб і мріє про майбутні змагання.

Сертифікат про встановлення рекорду юний футболіст планує поставити на почесне місце поряд з іншими своїми спортивними відзнаками.

Чернігівський реєстр рекордів був започаткований у 2020 році. Досягнення Кірілла Короткого стало ювілейним, десятим записом у ньому. Зафіксувати свій рекорд у реєстрі може кожен бажаючий чернігівець.

Ознайомитися з наявними в реєстрі досягненнями, такими як масове приготування кулешу або подолання ста марафонів, можна на фейсбук-сторінці “Рекорд Чернігова”.