ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

Йога проти стресу. У Чернігові актор Максим Бурлака презентував короткометражку

Featured Video Play Icon

«Йога під час сигналу тривога». Короткометражну стрічку з такою назвою презентував у Чернігові актор театру та кіно Максим Бурлака.

Під час активної фази бойових дій, цивільні люди зазнають багато стресових ситуацій, зокрема під час повітряних тривог, які лунають дуже часто. Ідея Максима Бурлаки в тому, щоб за допомогою елементарних вправ з йоги у сховищі, людина могла позбутися напруги, привести свій організм до ладу, позбутися стресу, так би мовити – перетворити негативну енергію на позитивну. Для привернення уваги до цієї концепції він з колегами створив цю стрічку.

Деяким асанам, так називаються вправи у йозі, які автор використав зі справжніх практик, він надав жартівливі трактування, використавши сучасні меми російсько-української війни.

Під час презентації короткометражки, актор Максим Бурлака та чернігівська викладачка йоги Ксенія Богун влаштували для глядачів невеличкий тренінг, та продемонстрували легкі вправи, які кожна людина може виконувати для приборкання стресу навіть у бомбосховищі.