Новини

Як українцям вигідно купувати на Амазон

Amazon – американська компанія, заснована Джеффом Безосом у 1994 році. У той час онлайн-покупки були повною новинкою, тому ресурс можна сміливо вважати одним із піонерів індустрії електронної комерції. Власник Amazon планував платформу як книжковий інтернет-магазин, але в міру її розвитку розширив свою діяльність. Спочатку тут з’явилися диски з музикою та фільмами, а далі кількість товарних категорій зросла в сотні разів. Сьогодні «Амазон» є одним із найбільших інтернет-магазинів, де можна придбати майже все – від великих відомих брендів до виробів ручної роботи та власних продуктів Amazon.

Чи можна замовляти товари з Амазон в Україну

Хоча Amazon є досить розвиненою компанією та має високий попит, у неї ще відсутні власні склади в кожній країні. Саме тому, щоб скористатися всіма перевагами ресурсу, доводиться організовувати доставку з Амазон в Україну. Проте не варто думати, що це надто складно та недоступно пересічному покупцеві. В Україні є спеціалізовані компанії, що здійснюють пересилку покупок своїх клієнтів із популярних сервісів на кшталт Amazon. Суть їхніх послуг полягає в наступному:

  • організація місця приймання товарів в американському штаті, у якому відсутнє оподаткування. Покупцю це дозволяє непогано зекономити;
  • надання додаткових послуг (наприклад, перевірка товарів перед відправленням, комплектація чи перепакування);
  • відправлення посилок в Україну морським чи авіаційним транспортом, що залежить від побажань клієнта.

Обравши надійну логістичну компанію, яка займається пересиланням товарів з Америки, вам не доведеться зазнавати зайвих клопотів. Дата її доставлення буде заздалегідь відомою, до того ж посилку можна постійно відстежувати.

Особливості покупок на Амазон

Магазини Amazon працюють не лише в Сполучених Штатах, але також у Польщі, Великобританії та Німеччині. Попри це, більшість українських покупців все ж надають перевагу замовленням із-за океану. Це може здаватися нераціональним. Проте варто знати, що кожна з цих платформ функціонує окремо. Багато виробників та компаній, що працюють виключно на американському ринку, можуть бути відсутніми на сайтах Amazon в інших країнах. І навпаки, польські фірми навряд чи транспортуватимуть свої продукти до США. Саме тому більшість клієнтів надають перевагу американському сайту «Амазон».

Насправді не має значення, у кого замовник купує. Усі продавці зобов’язані дотримуватися суворих правил обслуговування клієнтів «Амазон». Отже, ви можете бути впевнені, що завжди отримаєте свій товар швидко, до того ж якісно запакованим. Доставка часто здійснюється зі складів, що належать «Амазон», незалежно від того, хто є справжнім продавцем. Завдяки цьому компанія може гарантувати споживачам єдині стандарти.