Новини

adidas originals: позачасова мода на вулицях міста

Суть колекції adidas originals у перевиданні одягу та взуття 70-80-90х років, що набуло неймовірного визнання та популярності у всьому світі. Виробництво лінійки почалося у 2000 році після того, як марка розділилася на напрямки діяльності Performance, який представляв унікальні та ультрасучасні розробки для досягнення результатів у спорті. В іншій частині виділялися модні тенденції світу тренувального екіпірування для прогулянок у місті та на кожен день. Знаменитий трилисник став емблемою, що символізує олімпійський дух на континентах: Північна та Південна Америка, Європа та Азія, Африка. Саме він використовувався на Олімпіаді-72 в Мюнхені. Безліч видів субкультур відразу звернули увагу на асортимент. Ними були вуличні модники, хіп-хопери, графіті, скейтбордисти та інші.

Зараз adidas originals являє собою ансамбль оригінальних тканин, дизайнів та кольорів, а також новий погляд на класику у поєднанні з сучасними матеріалами та широкою палітрою кольорів. Безліч зірок в індустрії спорту, музики та кіно беруть активну участь у рекламних кампаніях.

Асортимент різноманітний та технологічний. Розділ одягу пропонує неймовірно стильні та сучасні костюми з джогерами та худі, що є головним трендом останніх сезонів. Такі комплекти застосовуються в різних видах стилів, адже це дуже комфортно та функціонально. Марка виготовляє товари з якісних та красивих матеріалів у багатій кольоровій гамі. Футболки та лонгсліви розробляються з цікавими та яскравими малюнками.

Кросівки також різноманітні. В лінійці ви зможете знайти і пари для повсякденного життя, і для активних занять. Запропоновано й літнє взуття: сандалі, слайдери. Купуйте моделі для всієї родини, адже фірма виробляє колекції для покупців різного віку.

Серед аксесуарів же є набори шкарпеток, сумок, рюкзаків, косметичок, головних уборів. Радимо сміливо купувати такі товари, адже вони завжди необхідні у будь-якому гардеробі.

На офіційному сайті бренду ви зможете купити все вищезгадане від adidas originals та багато іншого. Скористайтеся швидкісною навігацією по сторінках, оперативною доставкою у будь-яку точку та її відстеження, підпишіться на розсилку про новини та отримайте знижку у розмірі 10%. Зв’язуйтеся з консультантами з будь-яких питань. Отримуйте задоволення від комфортних та приємних покупок разом із нами. Вдалого шопінгу!