Факт-новини: оперативні сюжети

Як у Чернігові святкували день молоді

Featured Video Play Icon

Дружній турнір із боулінгу, командний дух та вручення подяк — так відзначили День молоді у Чернігові. Назарій — один із учасників заходу для активних молодих людей міста, представляє команду історичного клубу “Симаргл”.

Дуже вдячні, що нас сюди запросили, що ми трохи розважились, бо дуже багато роботи, ми дуже багато робимо нових проєктів. Тому такий відпочинок у боулінгу дуже приємний, – говорить учасник заходу Назарій.

На заході, який провели 12 серпня, зібрали 30-ть активних представників громади. Серед них успішні учні, студенти, волонтери та педагоги міста.

Вже традиційно багато років саме на цей захід ми збираємо найактивнішу молодь, або представників громадських організацій, які працюють із молоддю, тих, які протягом минулого року були активними, дієвими в роботі з молоддю, з молодіжними організаціями саме у співпраці з нами, з управлінням, з міською радою, – каже Валерій Семенець, заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту ЧМР.

Уже втретє в Україні День молоді відзначають саме 12 серпня разом із усім світом. Долучатися до громадського життя, бути корисними тут і зараз — вибір молоді Чернігова. Допомога у відбудові міста, екоактивізм, волонтерство, збереження історичної культурної спадщини — це лише декілька напрямів, які реалізую проактивні школярі, студенти та їхні наставники. За вибір не стояти осторонь і впливати на процеси, що відбуваються в суспільстві, від територіальної громади та управління у справах сім’ї, молоді та спорту до свята було вручено відзнаки.