Факт-новини: оперативні сюжети

Як підготувати місто до оборони. До Чернігова завітав генерал ЗСУ

Featured Video Play Icon

Генерал Збройних сил України, екс – заступник секретаря РНБО Сергій Кривонос 8 лютого приїхав до Чернігова. Він зустрівся з Владиславом Атрошенком у міській раді. Розмова  проходила у закритому форматі.Після цього відбулося спілкування з громадськістю  у Міському палаці культури. Досвідчений військовий поділився з чернігівцями своїм бойовим досвідом.

Як повідомив міський голова, у Чернігові йде формування тероборони. Владислав Атрошенко сподівається, що до сил спротиву долучиться  чимало патріотів. Наразі шукають досвідчених інструкторів, які б  допомогли з їх військовою підготовкою.

Бойовий генерал, він брав участь в операціях в зоні проведення АТО. Приїхав до міста, аби поспілкуватись із чернігівцями. На зустріч прийшло близько двох сотень людей.Сергій Кривонос  розповів  про особистий досвід  та  дав поради, що потрібно робити у разі нападу ворога на Україну.

Учасники зустрічі ставили свої запитання до генерала, а він давав грунтовні відповіді. Панікувати не варто, – вважає Сергій Кривонос. Місто та структури, які відповідають за його нормальну життєдіяльність, повинні готуватися щоб її забезпечити.