Факт-новини: оперативні сюжети

Виставка дитячих мрій відкрилася у місті

Featured Video Play Icon

Обласна спілка художників України представила для огляду більше ста малюнків та скульптур учасників п’ятої дитячої виставки. Назва експозиції “Світ моїх мрій” розкриває світогляд наших дітей, їхні думки та бажання. Виставка допомагає дізнатися, про що мріють юні художники: про щасливу Україну, про квітуче рідне місто, про далекі мандрівки. Віталік Бакалов мріє полетіти в інші краї на гігантській птиці Аргентавіс.

У Вероніки Курганік є велике бажання мати вдома котика, якого вона намалювала разом із собою. А це Даша Довженок на казковій ковзанці зі своїми домашніми друзями – черепахою та песиком. Поліна Заіка вирішила поділитися з глядачами своїми морськими фантазіями.

У ювілейній виставці брали участь вихованці дитячої художньої школи та студій нашого міста, а також Ніжинської мистецької школи. Витвори дітей викликають у глядачів позитивні емоції та радість. Малюнки щирі, глибокі, захоплюючи та креативні. За кожною роботою стоїть дитяча мрія, яка у будь-який час може здійснитися.

Кожен юний художник мріє про те, щоб його малюнки подивилися якомога більше глядачів. Для учасників цієї виставки вона вже здійснилася. Оглянути експозицію можна до 13 червня у залі обласної спілки художників.