Факт-новини: оперативні сюжети

Владислав Атрошенко про підсумки візиту прем’єр-міністра

Featured Video Play Icon

  Під час візиту прем’єр-міністра України на Чернігівський автозавод, керівництво підприємства поскаржилося на те, що вони не можуть брати участь в українських тендерах через штучні перешкоди. Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко також озвучив цю проблему під час особистої зустрічі з Денисом Шмигалем 12 травня.

Про це Владислав Атрошенко розповів під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради  13 травня. На зустрічі з прем’єр-міністром міський голова говорив як про місцеві, так і державні справи, одна з глобальних –  про інфраструктуру  міст. 

Владислав Атрошенко: « Я наполегливо просив і пропонував Прем’єр-міністру почати займатися управлінням держави, секторальними нарадами, робочими групами, напрацюваннями бачення рішень. І в мене було прохання: усвідомити неспівставність можливостей бюджетів міст для  оновлення усієї інфраструктури».

Під час зустрічі з прем’єром  мова також йшла  про теплову генерації та відсутність чітко визначеної стратегії в сміттєпереробці.

 Владислав Атрошенко зазначив, що виїзні засідання, яким би не був порядок денний, корисні як для посадовців, так і для міста. Головне, щоб в усіх регіонах говорили правду.