Факт-новини: оперативні сюжети

Візит Дмитра Разумкова до Чернігова

Featured Video Play Icon

З візитом до нашого міста прибув голова Верховної Ради України Дмитро Разумков. У четвер він влаштував неофіційну екскурсію Черніговом, а у п’ятницю відвідав заплановані місця. Одним з них став дитячий садочок №3 на Масанах, збудований і відкритий у 2019-му році.

Окрім цього Дмитро Разумков відвідав два чернігівських підприємства – швейну фабрику “Елегант” та завод “ПЕТ Текнолоджіз”. Голова Верховної Ради  говорив з керівниками  про підтримку бізнесу в умовах карантинних заходів і ряд законопроєктів, які нині знаходяться на розгляді у парламенті.

За словами спікера парламенту, найбільше представників бізнесу  хвилювало питання сплати ПДВ, яка серйозно звужує можливості підприємств.

На пресконференції, яка проходила в Центрі подтримки підприємництва, іновацій та стартапів, журналісти поцікавилися у Дмитра Разумкова, де він снідав і ночував у Чернігові. Як виявилося, у голови Верховної Ради тут проживають дядько і тітка. Також Дмитро Разумков відповів на запитання журналістів, які стосувались подій у Білорусі, нерухомості, якою володіє спікер, а також дотацій з держбюджету для аграрного сектору економіки.