Факт-новини: оперативні сюжети

Війна очима Нескорених

Featured Video Play Icon

 Поспілкуватися із справжніми героями, ветеранами АТО/ООС та учасниками «Ігор Нескорених» мали можливість чернігівці 13 жовтня. Зустріч, приурочена до Дня захисників України, відбулася у художньому музеї ім. Григорія Галагана.

На війні вони захищали кордони країни, тепер відстоюють її честь на спортивній арені. Гості зустрічі – учасники Всеукраїнських «Ігор воїнів» та переможці «Ігор Нескорених» Сергій Довбиш, Олександр Гавриленко, Владислав Шатіло та Володимир Мозговий. Ці змагання проводяться для військовослужбовців та ветеранів, які отримали поранення під час виконання службових обов’язків.

Цьогоріч на «Іграх Нескорених», що відбулися у США в онлайн-режимі, ветерани з Чернігівщини завоювали 6 нагород. Загалом українська збірна виборола 49 медалей. Не зважаючи на бойові поранення, ветерани досягають вражаючих результатів.

На цьому ветерани не зупиняються. 14 жовтня, у день Захисників та Захисниць України Сергій Довбиш разом з Володимиром Мозговим їдуть до Львова на Перший кубок воїнів України зі стрільби з луку серед ветеранів АТО/ООС.