Факт-новини: оперативні сюжети

Відмовили в реєстрації

Featured Video Play Icon

Чернігівська обласна територіальна виборча комісія  розглянула питання щодо відмови у реєстрації  кандидатів у депутати від політичної партії ” Рідне місто” на виборах до місцевих рад 25 жовтня.

Як повідомив Ігор Власко, голова ОТВК,   до Чернігівської обласної ТВК надійшли матеріали від ПП “Рідне місто”. Члени ТВК поставили під сумнів  достовірність документів і звернулися до голови партії «Рідне місто» Удовиченка. У його відповіді йшлося про те, що рада партії не погоджувала будь-яких документів щодо зборів Чернігівської обласної організації ПП” Рідне місто”. «Просимо їх вважати не дійсними та такими, що не відповідають чинному законодавству», – зазначено у листі.

Більшість членів ТВК  підтримала це рішення. Далі розглядали питання про виконання ухвали слідчого судді, який  просив надати працівникам слідчих органів оригінали документів, які отримала ТВК від  обласної організації партії ” Рідне місто”. Десять із 18 членів комісії підтримали це рішення. Появу на політичному горизонті партії ” Рідне місто”  представник політичної партії ” Рідний дім ” Олександр Ломако назвав передвиборчою технологією.