Факт-новини: оперативні сюжети

В міській лікарні №2 – новий керівник

Featured Video Play Icon

15 жовтня у Чернігівській міській раді провели конкурс на посаду генерального директора комунального некомерційного підприємства «Чернігівська міська лікарня № 2». На конкурс подали документи всього два кандидати – Володимир Фаль і Владислав Кухар. Начальник управління охорони здоров’я ЧМР першим презентував свою програму. Він бачить лікарню №2 – лідером серед медичних закладів України.

Владислав Кухар насамперед назвав сильні сторони закладу. Це орієнтація на покращення інфраструктури та менеджменту медичного закладу, підвищення якості медобслуговування, висока різнопрофільність, впровадження сучасних технологій, достатній попит на послуги та інше. До слабких місць лікарні відніс прорахунки в організації пакету медичних гарантій.

За словами Владислава Кухаря, в лікарні відсутній економічний блок управління закладом. Не зважаючи на щорічне збільшення фінансування медицини на державному і міському рівні, в лікарні росте збір благодійних внесків. При цьому зарплати медичних працівників вторинної ланки не збільшуються.
Володимир Фаль розповів про високий рівень складних операцій, які виконуються в лікарні, про заходи енергозбереження, роботу в умовах карантину, стратегію розвитку закладу. До неї відніс роботу з кадрами, розвиток невідкладної і первинної допомоги, розвиток новітніх технологій, поліпшення сервісу, тощо.

Заступник міського голови Олександр Ломако після голосування конкурсної комісії зауважив, що обидва кандидати достойні і мають неабиякий досвід. Комісія рекомендувала міському голові укласти договір з Владиславом Кухарем. В цей же день колективу міської лікарні №2 представили нового генерального директора – Владислава Кухаря.