НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

У центральному парку культури Чернігова вже монтують ковзанку

Featured Video Play Icon

Улюблена зимова розвага чернігівців ковзанка – повертається! Цього сезону, як і торік, «льодовий атракціон» розміщуватиметься у Центральному парку культури та відпочинку. Наразі тут триває монтаж основних конструкцій.

За словами Володимира Хольченкова, кардинальних змін цьогорічна ковзанка не зазнає. Планують лише трохи змінити дизайн. Для цього пофарбують огорожу льодового майданчику в більш яскраві кольори, встановлять нове освітлення і оздоблять ковзанку по периметру світлодіодними гірляндами.

Відкриють ковзанку для відвідувачів в цьому році раніше, аніж зазвичай. До 5 грудня всі роботи з облаштування та запуску мають завершити. Працюватиме льодовий майданчик незалежно від температурних та погодних умов протягом 4 місяців. Одночасно вміщуватиме близько ста відвідувачів. У зв’язку з карантинними обмеженнями та постановою уряду щодо посилення вимог до карантинних правил, пускатимуть дорослих відвідувачів лише за наявності зеленого ковід-сертифікату.

Графік роботи ковзанки залишиться незмінним, як і торік: з 10-ої години ранку до 10-ої вечора. Передбачені також технічні перерви. Ціна атракціону цьогоріч, у зв’язку з подорожчанням електроенергії та водопостачання, дещо підніметься, але не на багато, запевняє директор Центрального парку культури та відпочинку. Якщо квиток коштував для дітей 70 гривень, а для дорослих – 80, ціна зросте на 10- 20 гривень. Прокат ковзанів входитиме у вартість.