НовиниТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

У тролейбусах Чернігова пільговикам видають «нульові» квитки: для чого це потрібно?

Featured Video Play Icon

Від вівторка, 24 січня, у чернігівських тролейбусах пільговикам почали видавати “нульові” квитки. Як пояснили в міському управлінні транспорту, вони необхідні для обчислення кількості пасажирів, що користуються електротранспортом.

Ми розуміємо, що ті пасажирські перевезення, що були до війни і ті пасажирські перевезення які є зараз наразі – суттєво відрізняються і для того щоб бачити фактичну кількість перевезених пасажирів, в тому числі пасажирів пільгових категорій громадян ми запровадили такий підрахунок, – пояснює заступниця начальника управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку ЧМР Людмила Ніценко.

Суттєвих відмінностей “нульовий” квиток від звичайного – не має, проте на ньому не вказується вартість проїзду. Пільговики до таких змін ставляться з розумінням.

Цей квиток, який видала мені кондукторша-контролер, на ньому немає ціни. Я захвилювалася, нічого не розумію, я перший раз це одержую, але бачу що мені роз’яснила вона так швидко, – каже пасажирка тролейбуса.

За словами Людмили Ніценко, підрахунок триватиме тиждень. Отримані дані управління транспорту використовуватиме у подальшій роботі.