Факт-новини: оперативні сюжети

У місті заборонять паркування на площі у нічний час

Featured Video Play Icon

Встановити на Красній площі знак щодо заборони паркування з 22.00 до 06.00 пропонують у Чернігові. Минулого вівторка міський голова Владислав Атрошенко звернув увагу поліції на дрифтерів, які облюбовали центральну частину міста. Це заважало місцевим жителям в нічний час і псувало бруківку.

На розширеній нараді, 27 липня, Віталій Хрустицький запропонував встановити знак, який забороняє паркування на Красній площі в нічний час. Міський голова підтримав ідею. І доручив встановити подібні дорожні знаки ще в деяких місцях. Зокрема, на вулиці Незалежності, де заїзд до 35-ї школи.

Проблему з паркуванням в центрі міста, на думку міського голови, могли б частково вирішити підземні паркінги. Управління житлово-комунального господарства разом з управлінням культури і туризму розглядають можливість розташування паркінгу на площі Героїв Небесної Сотні, на перехресті проспектів Миру та Перемоги. Міський голова зазначив, що підземні паркінги – проєкти дороговартісні, але вони дали б можливість значно розвантажити вулиці міста.