Факт-новини: оперативні сюжети

У місті влаштовують кіносеанси просто неба

Featured Video Play Icon

Літній кінотеатр просто неба-це чудова нагода провести час  на свіжому повітрі та насолодитися переглядом фільму. Маленькі та дорослі містяни все більше віддають перевагу такому відпочинку. Наразі у Чернігові відкриті два безкоштовні майданчики. Для походу у кіно потрібно взяти з собою лише плед та гарний настрій.

Минулої суботи у сквері імені Богдана Хмельницького демонструвався український мультфільм «Микита Кожум’яка». Дітям такий спосіб перегляду мультика був до вподоби.

Щосуботи під зоряним небом на галявині ліворуч від Палацу урочистих подій збирається молодь. Тут на неї чекає  показ кінострічки на імпровізованому екрані, який в рази більше, ніж екран смартфона або комп’ютера. Сюди також приходять, щоб відчути неповторну атмосферу . Кіносеанси влаштовує група ентузіастів, які намагаються різнобарвити дозвілля містян.

Фільми Єгор вибирає на власний смак, прислухається й до побажань друзів. Цього вечора глядачів потішила стара комедійна стрічка про крихітне мишеня на ім’я Стюарт та родину Літтлів.