Новини

Культура і освіта об’єднуються

Тристоронній меморандум між управліннями освіти і культури та туризму міської ради, а також громадською організацією “Три парасолі+” підписали в обласному художньому музеї.

Дві галузі, які особливо сильно постраждали від настання пандемії коронавірусу, вирішили об’єднати зусилля, щоб гідно відповісти на виклик.

«У нас є певні вже такі ідеї. Вчора якраз відбулася серпнева конференція міністерства освіти і науки України, на якій ми чітко почули, що держава планує співпрацювати з громадами, створення певних центрів з підготовки вчителів до роботи в нових умовах, в умовах нової української школи. От з цього зараз ми будемо починати, мабуть.» – зазначає голова ГО “Три парасолі+”-Марина Радченко.

 «Переконаний, що надалі самі вчителі, самі освітяни, як з закладів середньої освіти, так і з закладів культури, талановиті люди, вони побачать. Це буде проєкт, як місце, де можна буде втілити будь-які ідеї, які можна пропонувати, і далі залишиться тільки обирати найкращі, найрезультативніші, і втілювати в життя.» – повідомляє начальник управління освіти ЧМР-Василь Білогура.