Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові завершився фестиваль «Грудневі театральні вечори»

Featured Video Play Icon

Акторів та співробітників Молодіжного театру можна побачити за плетінням маскувальних сіток для фронту. Гуртом працюють вже два місяці. 5 грудня, у день закриття фестивалю “Грудневі театральні вечори”, завершували плести 30 сітку. Допомагають також глядачі, що приходять на вистави.

В останній фестивальний вечір на глядачів чекала зустріч з актором театру імені Франка Михайлом Кукуюком. Він запам’ятався своїми ролями не тільки у виставах столичних театрів, а також у фільмах “Свінгери”, “Казка про гроші”, “Слуга народу 2”, участю в телепроєкті “Танці з зірками”.

 Михайло Кукуюк вперше на “Грудневих театральних вечорах”. До програми “поетично-музичного вечора”, так назвав свій виступ наш гість, включив авторські вірші та пісні, які за останній час захопили мережу і мають багаточисельні перегляди.

Глядачі не були пасивними спостерігачами дійства. Відбивали долонями ритм, жваво реагували на слова, що лунали зі сцени.

З перших днів повномасштабної війни Михайло Кукуюк записався у тероборону Броварів. Згодом приєднався до театрального проєкту. Їздить з виступами на фронт.

Завдяки героїзму наших воїнів театральне життя в місті триває і Молодіжний театр зміг провести свої 36 – ті “Грудневі театральні вечори”.

Фестиваль у Чернігові тривав з 1 по 5 грудня. З комедійною та драматичною виставами приїздили актори Малого і Молодого київських театрів, Михайло Кукуюк з прем’єрою програми “Роса на сонці”. Нажаль, чернігівці не побачили нову роботу Дніпровського театру драми та комедії, показ якої планувався на фестивалі. Наша “Молодіжка” порадувала глядачів виставою “Бравий вояка Швейк”.