НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові завершують ремонт дороги на вулиці Хлібопекарській

Featured Video Play Icon

2 вкладівники, 5 катків, 10 самоскидів. З такою кількістю техніки працівники ШБУ-14 завершують поточний середній ремонт вулиці Хлібопекарської. Нині на ділянку від проспекту Перемоги до вулиці Князя Чорного, протяжністю 622 м., дорожники вкладають верхній шар асфальтобетонного покриття.

Ремонтувати ділянку почали ще торік. Через труднощі, які виникли у ході виконання робіт, термін на їх виконання подовжили. Старі гранітні бордюри на цьому об’єкті через зносостійкість вирішили не замінювати. Вирівнявши поставили їх на місце. У цілому на поточний середній ремонт вулиці Хлібопекарської з міського бюджету витратилося 7 млн гривень.

Містяни до змін у місті ставляться позитивно. Нагадаємо, нещодавно місто зіткнулося з проблемою поставки піску. Через його відсутність ремонти доріг на деяких об’єктах у Чернігові були призупинені майже на 3 тижні.

За словами Олександра Харчука, не дивлячись на це, встановлені сезонні роботи планують завершити вчасно. Також 20 жовтня дорожники панують завершити поточні середні ремонти, з вкладання верхнього шару асфальтобетону по вулицях Шевченка, Олександра Молодчого, Князя Чорного, а також провести капітальний ремонт по вулиці Київській, протяжністю 1600 метрів.