Відео дняФакт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові виділять кошти на ремонт житла, пошкодженого під час обстрілів

Featured Video Play Icon

Хвилиною мовчання в пам’ять всіх загиблих під час війни розпочалося перше з початку військового вторгнення рф в Україну позачергове засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради.

Низку важливих для містян рішень прийняли на цьому засіданні виконкому. Зокрема, 30 мільйонів гривень буде виділено на ремонт пошкодженого під час обстрілів житла чернігівців. Мова йде, перш за все, про багатоповерхівки. Виконком скасував заборону на продаж алкоголю у Чернігові.

До 1 травня у місті триватиме випробувальний термін. Міський голова звернув увагу на те, що алкогольні напої заборонено продавати неповнолітнім і людям у формі – військовим, співробітникам поліції, ДСНС, ТРО, які перебувають при виконанні обов’язків. На засіданні виконкому також затвердили дев’ять тимчасових автобусних маршрутів, які незабаром почнуть курсувати містом.

Віктор Геращенко, заступник міського голови про 60 автобусів. Міський голова підписав розпорядження про проведення у Чернігові тижня благоустрою з 26 по 30 квітня. Як чернігівці платитимуть комунальні послуги за березень і квітень, і як місто підтримало бізнес – дивіться у наших наступних програмах.