Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові вітали спортсменів та тренерів з професійним святом

Featured Video Play Icon

  Спортсменів, тренерів та викладачів спортивних шкіл Чернігова та області вітали з Днем фізичної культури та спорту. Перемог не перераховували, бо їх  більше  часового ліміту, відведеного на урочистості в обласній державній адміністрації.

Вітали у цей день не тільки чемпіонів та чемпіонок, а й тих, хто доклав свої сили до їх перемог.  Вручили грамоти та подяки обласної державної адміністрації та ради. А від міста крім подяк від Владислава Атрошенка  спортсмени  отримали ще й грошові винагороди. Юлія Гребеножко –  чемпіонка України з дзюдо, бронзова призерка чемпіонату світу з боротьби самбо серед юніорів цього року  теж з відзнакою.

Заслужений  тренер  України з дзюдо, самбо та сумо  Анатолій Маркін теж  з нагородою та премією від міського голови. Каже, що спортивна інфраструктура у Чернігові останнім часом  оновлюється. Але спортсмени не полишають мрію про Палац спорту.

Нагадаємо, у Чернігові  проведено капітальні ремонти  у приміщеннях ДЮСШ ” Фортуна”, Авангард” та КДЮСШ №2. Тепер тренування борців проходять у сучасних залах. Міська рада  підтримує не тільки великий спорт, але й фізичну культуру. Так, за бюджетні кошти  збудовано 30 спортивних майданчиків, є скейтпарк, скоро буде ще один. Завершена реконструкція баскетбольного майданчика біля першої школи та мультимедійного  на Захисників України. Є комплекс спортивних майданчиків на центральному міському пляжі. На черзі реконструкція  Центру спортивної боротьби і не тільки.