Факт-новини: оперативні сюжети

Попри перепони

Featured Video Play Icon

Зірка української естради Олег Скрипка та Le Grand orchestra – хедлайнери свята, яке відбулося напередодні Дня незалежності у Прилуках.

У цей вечір на сцені очікували презентацію  місцевої команди політичної партії ” Рідний дім”.  Але, як виявилося, не все було так просто. Прилуцька міська влада  в супереч чинному законодавству чинила цьому перепони.

 Владислав Атрошенко пообіцяв гостинну зустріч прилучанам у Чернігові і запросив їх у гості. Як виявилося , дійсно, чимало мешканців Прилук далі свого району не виїжджали. Але знайшлися і ті, хто був в обласному центрі і в захопленні від змін, які там відбуваються.

 Цього вечора у центральному парку Прилук було багатолюдно. Діти розважалися на атракціонах, дорослі також мали можливість відпочити,послухати гарну музику, поспілкуватися та побачити тих, хто разом з ” Рідним домом” буде представляти їх інтереси у радах різних рівнів. Усім , навіть тим, хто противився, роздавали захисні маски та просили дотримуватися заходів безпеки. Лідер ” Рідного дому” коротко окреслив позицію та пріоритети партії. Свої позиції  оприлюднили також  депутат Прилуцької міської ради Артем Рожко та майстер спорту міжнародного класу Марія  Миколенко.

Прилучани оплесками підтримували виступаючих. Місцеві мешканці люблять рідне місто і хочуть бачити його чистим , охайним та сучасним.