Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові відкрилася виставка плакатів конкурсу “Країна сама себе не зробить!”

Featured Video Play Icon

Чернігів одним із перших приймає у себе пересувну виставку кращих плакатів Всеукраїнського конкурсу “Країна сама себе не зробить”. Організатор конкурсу ГО “Центр спільних дій” запропонував учасникам втілити в плакатах, малюнках та відео ідею, якими щоденними діями кожен з нас може зробити країну успішною.

Журі конкурсу, до складу якого входили відомі в країні актори, митці, громадські та політичні діячі, розглянуло 334 роботи. Надійшли вони майже з усіх областей України. На виставці в центральній бібліотеці імені Коцюбинського представлено 15 зображень.

Серед представлених плакатів є робота Артема Вашкевича “Внесок кожного – безцінний”. Її журі визнало переможцем. Світло у вікнах автор вважає символом небайдужих і відповідальних людей, які є майбутнім країни. Відобразилася на плакатах й турбота про країну, реакція на події війни, взаємодія українців.

Взаємний зв’язок між громадами не припиняється у час війни. До Чернігова приїхала виставка, а наше місто цієї п’ятниці представить на Ринковій площі Львова дерев’яне мереживо, яке вистояло у період активних бойових дій.