Відео дняНовиниФакт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові відбувся ювілейний бізнес-фестиваль «Разом до успіху»

Featured Video Play Icon

П’ятий щорічний бізнес-фест “Разом до успіху” провели 4 вересня у Чернігові. Цей захід присвячений Дню підприємця, який припадає на неділю. Вранці у центральному парку культури та відпочинку зібралися представники цієї професії, від великих промислових компаній до скромних ріелторів.

Близько трьохсот представників бізнесу сформували колону і рушили з центрального парку в напрямку Алеї Героїв. Вулиці Чернігова при цьому не перекривали, але з обох боків ходу супроводжували машини поліції.

Музичний супровід колоні підприємців забезпечили одразу два оркестри – “Філармонія” та військово-музичного центру сухопутних військ ЗСУ.

Коли хода дісталася своєї кінцевої зупинки – Алеї Героїв – розпочалася урочиста частина бізнес-фесту. Спочатку на сцені виконали офіційний гімн заходу, написаний Тарасом Тарасенком, а потім слово взяли керівники міста та області.

Міський голова також вручив почесні грамоти представникам 6 чернігівських підприємств, які цього року відзначають ювілеї заснування, а також підприємиці Світлані Каплун.

Водночас на Алеї Героїв проходив ярмарок різноманітного краму. На ньому можна було придбати їжу, сувеніри, товари побутового вжитку тощо.

Наразі у Чернігові діють 3096 малих та середніх підприємств та більше 16 тисяч фізичних осіб-підприємців. У сфері бізнесу працюють до 60 відсотків усіх зайнятих чернігівців.