Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові відбувся футбольний турнір пам’яті Мирослава Мандрика

Featured Video Play Icon

У приміщені Чернігівської дитячої юнацької спортивної школи відбувся футбольний турнір пам’яті заслуженого тренера Мирослава Мандрика. «Мирон» Данилович – так звали його свого часу вихованці, серед яких і рекордсмен з кількості виходів на поле у складі Чернігівської «Десни», відомий тренер Сергій Сапронов.

Серед вихованців Мирослава Мандрика багато відомих футболістів, найлегендарніший з них – Олег Кузнєцов, той самий «рудий» з Київського «Динамо», учасник чемпіонатів світу у складі збірної СРСР, володар багатьох всесвітніх титулів.

Зі слів Сергія Сапронова Мирон Данилович завжди любив робити з малюків зірок, він над цим працював, він їх збирав, він їх знаходив. Але перш за все він виховував особистості, вчив їх бути не лише футболістами, а й відповідальними членами суспільства.

У турнірі грають і хлопчики і дівчатка. Регламент такий: дві команди дівчат грають між собою, потім дві команди хлопчиків, а вже далі команди переможців ділять призові місця. Перше місце у цьогорічному турнірі здобула команда дівчат.