Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові тривають ремонти прибудинкових територій по вулиці Доценка

Featured Video Play Icon

Розбита дорога, постійні підтоплення та відсутність парковки. Раніше у дворах по вулиці Доценка, що неподалік 10-го ЖРЕДу, під час дощів було не пройти-не проїхати. Місцевим мешканцям доводилося або йти через багнюку, або ж обходити цю ділянку, розповідають комунальники.

Тутешні двори не змінювали зовнішній вигляд з 70-х років минулого століття. Та вже скоро мешканці прилеглих будинків зможуть комфортно гуляти власним двором та паркувати свої машини. Працівники дорожньої дільниці АТП 25-28 ремонтують дворові проїзди та облаштовують прибудинкові території.

Розпочали з цих об’єктів невипадково, адже ремонт на ділянках не проводився з часів зведення будинків. Руслан Волок каже, благоустрій прибудинкових територій – це міська програма, яка фінансується з бюджету Чернігова. Благоустрій дворів проходитиме і у наступні роки, триватиме у всіх районах міста.

Проєкт благоустрою на цих ділянках передбачає і озеленення. Замість старих хворих дерев, які довелося знести комунальникам, мають висадити нові.

Ремонтні роботи у дворах на Доценка триватимуть з місяць, далі комунальники працюватимуть у дворах по вулиці Бєлова та Космонавтів. Працюватимуть доки дозволять погодні умови.