НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові стартував 2 тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної Ліги

Featured Video Play Icon

10 листопада у Чернігові стартував 2 тур Всеукраїнської юнацької баскетбольної Ліги Дивізіону Б серед юнаків 2008 року народження та молодше. Перший тур цих змагань нещодавно закінчився у місті Бар Вінницької області. В ці дні у спортивному залі Чернігівської ДЮСШ “Юність” за першість змагаються 5 команд з різних куточків України.

За словами Олександра Хоменка, порівняно з першим туром, шанси на перемогу чернігівської команди дещо зросли, адже тоді вони грали не у повному складі. Під час змагань у місті Бар у лідери вирвалася збірна Київського спортивного ліцею-інтернату, для якої усі 4 гри були вдалими. 11 листопада на майданчик спортсмени вийшли змагатися проти Кам’янця Подільського.

Давид Дудчак – діючий спортсмен. Та влітку вирішив набрати команду юних баскетболістів. В першому турі Всеукраїнської Юнацької Баскетбольної Ліги хлопці одержали одну перемогу.

2-й тур змагань триватиме до 15 листопада включно. За його результатами визначать команди, які пройдуть до фінальний етапу, де й буде названо чемпіона та призерів Всеукраїнської юнацької баскетбольної Ліги Дивізіону.