НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові ремонтують ще один клуб за місцем проживання

Featured Video Play Icon

Замість старих стін – сучасний простір для дітей та молоді. Незабаром на вулиці Льотній відкриється оновлений клуб за місцем проживання «Джерельце». Роботи з капітального ремонту приміщення в самому розпалі. Єдиний в мікрорайоні підлітковий клуб облаштовують за всіма європейськими стандартами.

Підрядники замінили освітлення, встановили нові вікна, облаштували майданчик перед клубом. В подальшому буде придбано меблі, які необхідні для створення в закладі належних комфортних умов, а також обладнання з урахуванням потреб дітей, їх творчих здібностей та інтересів.

Ремонтні роботи планують завершити до кінця цього року. Фінансуються вони за кошти міського бюджету. На оновлений клуб з урахуванням обладнання, яке планують закупити для закладу, спрямовано 2 мільйони 300 тисяч гривень. Це вже 9 клуб за місцем проживання у Чернігові, в якому проводиться капітальне відновлення. Протягом останніх років повністю осучаснили клуб «Фортуну», що по вулиці Доценка , «Десну» по вулиці П’ятницькій, клуб «Юніор» на Забарівці тощо. Кожен клуб за місцем проживання відвідує в середньому 100 вихованців. В більш сучасніших умовах, як показує практика, відвідуваність зростає, каже Андрій Дериземля.

Всього у Чернігові 17 клубів за місцем проживання. З них ще 8 потребують модернізації та ремонту.