Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові пройшов конкурс «Жінка року – 2020»

Featured Video Play Icon

Ще одне свято Жінки і краси. Крім 8 Березня в цьому році  7  чернігівок відчули  увагу і шану до себе   11 грудня.  У міському палаці культури традиційно відзначали кращих  жінок  у різних галузях життєдіяльності міста. Вже  23 роки поспіль Спілка жінок м. Чернігова проводить  конкурс “Жінка року”.

Жінок прийшли привітати   і  чоловіки –  організатори свята,  рідні та друзі.

Захід пройшов  за підтримки Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка, управління культури та туризму, а також  управління у справах  сім’ї. молоді та спорту Чернігівської міської ради. Представники міської влади. вітаючи цьогорічних лауреаток,  величали  їх  чесноти й називали Жінками з великої літери.

Захід організовано з дотриманням  карантинних вимог. Жінок прийшли привітати лише  обмежена кількість рідних. близьких та друзів.Але тепла і радості цього вечора не бракувало.Кожна з лауреаток відчула    емоційне піднесення.

Майстриня, керівниця  Асоціації майстрів “Спілки жінок Чернігівщини” Олена Мічкова, громадська діячка. засновниця “Клубу прихильників біатлону” Людмила Шандренко – в числі лауреаток конкурсу.   Відзначили в цьому році й лікарку – інфекціоністку  КНП  1- ї міської лікарні  Тетяну Семешко, що працює на передовій боротьби з  COVID – 19. Жінка після церемонії вручення почесної нагороди   поспішала  до своїх пацієнтів.

Відзнаки конкурсу, дипломи і квіти від міського голови отримали і головна редакторка видавництва “Країна мрій” Тетяна Роєва. й віце – президент Чернігівського відділення Торгово – промислової палати Лариса Циган, вчителька інформатики  22 ліцею, що ввійшла до топ – 50 кращих вчителів України Анна Мальована, а також головна редакторка газети “Деснянська правда” Людмила Пархоменко.

Зразкові колективи  міського палацу культури прикрасили дійство. Знаків любові і шани лауреаткам  було вдосталь.  Усе це заради  того,  аби жінки відчули себе королевами і з натхненням творили далі добрі справи.