НовиниТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові продовжуються ремонти

Featured Video Play Icon

Акцент роблять не тільки на капітальних і поточних ремонтах доріг, а й на облаштуванні тротуарів. У місті залишилося всього декілька об’єктів, над якими наразі інтенсивно працюють, аби до початку зими встигнути привести їх до ладу. 

Наразі  активно проводяться роботи з ремонту тротуарів на вулиці Київська та в районі кола по вулиці Доценка -Космонавтів, на перехресті Доценка – Космонавтів. Також у цьому році будуть закінчені роботи в районі кола на вулиці Льотна.

На перехресті Доценка – Космонавтів роботи практично фінішували. Майже всюди укладена новенька бруківка. А от по вулиці Київській і до проспекту Миру майбутній тротуар засипали піском і щебенем. Укладати плитку тільки розпочали. Мешканці Чернігова змінами в благоустрої обласного центру задоволені. Кажуть, пересуватися вулицями міста стало комфортніше.

Протягом 2020 року у Чернігові відремонтували і побудували чимало пішохідних доріжок – це і тротуари на новій дорозі на Шерстянці з її прилеглими територіями, і великий об’єкт на Героїв Чорнобиля, по вулиці Івана Мазепи тощо. Крім тротуарів, цього річ звернули увагу і на ділянки доріг внутрішньо будинкових проїздів. На багатьох з них – з’явилася новенька бруківка.  Це райони малого Проспекту, вулиця Тракторна та прилеглі будинки.

За словами Євгенія Дейнеки, у наступному році роботи у комунальників побільшає, адже завдання на 2021 рік – зробити наше місто більш комфортним.