ТОП 5Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові перекриють вулицю Любецьку: громадський транспорт змінить свій рух

Featured Video Play Icon

З 8-ї ранку понеділка,  27 березня, у Чернігові перекриють вулицю Любецьку –  від Івана Мазепи до   Ріпкинської. Перекриття діятиме до  31 серпня поточного року.

На цій ділянці, довжиною 1200 м, проводитимуть реконструкцію водопроводу. Чавунні труби, які пролягають на глибині 2 метрів, замінюватимуть на поліетиленові більшого діаметру. Після чого планують відновлення дорожнього покриття та тротуарів.

Нагадаємо, рішення про перекриття вулиці Любецької і зміну руху транспорту було прийнято ще 17 лютого. Роботи планувалося розпочати 1 березня, але через затримку з погодженням з Нацполіцією їх відтермінували. Наразі необхідні дозволи отримані, тож роботи  розпочнуть з понеділка, 27 березня.

В управлінні транспорту і зв’язку звертають увагу водіїв, що перехрестя вулиці Ріпкинської-Любецької буде вільне для проїзду. Заїхати до медичних закладів та інших будівель по вул. Пирогова можна буде з проспекту  Миру. На даній ділянці односторонній рух змінюється на двосторонній.

Маршрут тролейбусу № 8Т буде скорочений у центрі міста – від вулиці Толстого він продовжить рух по вулиці  Івана Мазепи, проспекту Миру до зупинки «ЦУМ», потім до зупинки «Поліклініка № 3», по вулицях Івана Мазепи, Толстого і далі за своїм маршрутом до кінцевої зупинки «Міська лікарня № 2» у прямому та зворотному напрямках.

Автобус №29 здійснюватиме об’їзд перекритої ділянки, звертаючи з   Любецької на вул. Мартина Небаби, виїжджатиме на просп. Миру, і далі рухатиметься за своїм звичним маршрутом.

25-й автобус, прямуючи від кінцевої зупинки “вул. Курсанта Єськова” змінюватиме свій маршрут від вул.Тероборони (колишня вул. Гагаріна), звідти повертатиме на вул. Старобілоуська, виїжджатиме на вул. Жабинського, на вул. Івана Мазепи і далі за звичним маршрутом.