Факт-новини: оперативні сюжети

У Чернігові офіційно відкрили пляжний сезон

Featured Video Play Icon

Міський пляж «Золотий берег» гостинно зустрічає відпочивальників. Цієї суботи в Чернігові офіційно відкрили пляжний сезон. Вітаючи присутніх із довгоочікуваною подією, Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко особисто запрошував усіх взяти участь у спортивних змаганнях, що були заплановані цього дня.

На спортивних майданчиках усі охочі змогли взяти участь у різних змаганнях. Представники влади, депутати й громадські активісти підтягувалися на турніку, віджималися на брусах. Владислав Атрошенко власним прикладом заохочував містян займатися спортом. Переможцем в декількох категоріях змагань став Чернігівський міський голова.

У поєдинках брали участь найстарші і найменші чернігівці. На свято завітав і чемпіон з боксу Дмитро Митрофанов разом із 4 – річним сином Артемом. На спортивних майданчиках можна було пограти і повболівати за інших у змаганнях з армреслінгу, дарцу, міні – футболу, пляжного волейболу. Співорганізатори свята – управління у справах сім’ї, молоді та спорту разом з управлінням культури та туризму ЧМР.

Для гостей міського пляжу була організована велика концертна програма за участю колективу «Чернігів бенд» та артистів Міського Палацу культури. Дітей розважали аніматори. На пляжі «Золотий берег» вже багато містян і гостей Чернігова. Сюди декілька тижнів тому завезли 60 тон піску, на березі Десни розмістилися рятувальники з водолазної станції.

Перші відпочивальники радіють відкриттю купального сезону. Відкриття пляжного сезону в Чернігові проходило яскраво і весело. Розважальні програми на пляжі «Золотий берег» тривали весь день.