НовиниФакт-новини: оперативні сюжети

У чернігівських школах відновлюють спортивні майданчики

Featured Video Play Icon

Старим спортивним майданчикам – нове життя. У рамках бюджету участі здійснюється капітальний ремонт баскетбольно-волейбольного майданчика на території чернігівської школи №2. Ця програма, починаючи з 2017 року, дає можливість містянам самостійно визначати пріоритети і безпосередньо впливати на розвиток нашого міста.

Загальна вартість проєкту – 2 млн. 900 тис. грн. На перший етап робіт підрядна організація отримала півтора мільйона гривень, другу частину робіт вони виконають після отримання повного фінансування, це може бути і в наступному році, каже заступник начальника управління капітального будівництва ЧМР Олександр Макаров.

На облаштування майданчика для молодших класів, в рамках бюджету участі, чернігівська школа №35 отримала більше 2,5 млн грн. Фінансування цього проєкту також поділяється на 2 етапи. Наразі вже демонтовано старе спортивне обладнання, яке не відповідає умовам техніки безпеки.

Завершальний етап ремонту цього об’єкту відбудеться влітку наступного року. Його планують облаштувати спеціальним покриттям, а також ігровим обладнанням для дітей з особливими фізичними потребами, яких з початку навчального року у закладі буде 13. Окрім школярів на майданчику можуть займатися спортом усі бажаючі, але робити це можна буде у окремо відведений час і за умови дотримання встановлених правил.