Факт-новини: оперативні сюжети

Тріщин не буде

Featured Video Play Icon

Ремонт даху нового корпусу  загально-освітньої школи № 1 завершується. Тут вже  виконано  95 % робіт. Ще на початку нового навчального року у плитах перекриття над актовою та спортивною залами  закладу   виявили на стелі серйозні тріщини.Тоді ж, у вересні, терміново розробили проєкт, аби  усунути ці небезпечні недоліки.

Основна частина запланованих  робіт була завершена  ще у минулому році, нині ж тривають  покрівельні роботи – утеплюють покрівлю та днями будуть вкладати руберойд. Згідно з кошторисною документацією, вартість  ремонту складає 2 мільйони 256 тисяч  гривень. В середині приміщення – у актовій залі – вже повністю оновили стелю, а от у спортзалі  залишилось  зробити підвісну. 

За словами директорки школи Ольги Шелест, нині батькам і дітям турбувалися не слід. Ремонт зроблено якісно і тепер перебування у цих залах буде безпечним.

За декілька днів вже буде  можна  користуватися  залами, проте під час ремонту у приміщенні постаждали підлога  і стіни. Наразі ці залі, зокрема, актова, потребують повноцінного ремонту.   У школі сподіваються, що в цьому році  зал таки капітально відремонтують, а старі меблі, які тут ще з 1989 року, повністю оновлять.