Новини

Транспорт у поминальні дні в Чернігові: як доїхати до кладовища «Яцево»

На період поминальних днів у Чернігові збільшують кількість автобусних маршрутів, що курсуватимуть у напрямку міського кладовища “Яцево”.

Про це повідомив в.о. міського голови Олександр Ломако в телеграм-каналі.

Читайте також: У Чернігові перекриють рух транспорту по вулиці Святомихайлівська

У суботу, 22 квітня, до “Яцево” можна доїхати автобусним маршрутом №10, а також №28 та 28а (без заїзду на кладовище у зворотному напрямку). 

У неділю, 23 квітня, працюватиме сім автобусних маршрутів: №№ 10, 21а, 24, 24а, 27, 28, 31.

Протягом останнього тижня кількість машин на автобусному маршруті №28 збільшена до дев’яти і всі великої місткості. Таке рішення прийнято, розуміючи високий запит людей дістатися до кладовища саме у цей період.  З такою кількістю рухомого складу маршрут працюватиме до середини наступного тижня. 

До уваги власників автівок! В’їзд на кладовище “Яцево” через центральні ворота з вул. Кленова. ️Виїзд – тільки через північно-західний напрямок на автодорогу районного значення Чернігів – Товстоліс – Петрушин. Виїзду через центральні ворота не буде!

«Також ми звернулися до патрульних та поліції, аби вони на період поминальних днів   забезпечили організацію регулювання та безпеку дорожнього руху по вулицях Шевченка та Кленова, а також громадський порядок», – зазначає Олександр Ломако.