Новини

Телевізори Samsung – інноваційні рішення та надійність

Продукція компанії Samsung досить популярна за рахунок надійності, високої якості збирання та стабільності при впливі різних факторів. Одним із прикладів такої якісної техніки є телевізори. Сьогодні вони доповнюються технологічними начинками та великим набором функцій, що дозволить знайти пристрій під будь-які завдання та цілі.

Особливу увагу інженери та розробники приділяють якості та соковитості картинки. Самостійно ознайомитися з набором пропозицій можна тут https://comfy.ua/ua/flat-tvs/brand__samsung/ , де є детальний опис кожної товарної позиції, фотографії для наочного вивчення та актуальна ціна. Це повноцінні мультимедійні центри, які підійдуть для офісу, великого будинку, квартири тощо.

Параметри екрану

В асортименті є пристрої із діагоналлю екрану від 24 до 98 дюймів. Якщо хтось не знає, то це від 61 до 249 см у метричній системі. Враховуючи цей параметр, потрібно пам’ятати про відстань від екрана до дивана або крісел. Чим вона більше, тим більше має бути сам екран.

За однією з характеристик, телевізори можна розділити на дві великі категорії:

  1. QLED. Рідкокристалічні екрани, що доповнюються світлодіодним підсвічуванням. Завдяки такому виконанню гарантується достатня яскравість, насичена картинка, а зображення з високою деталізацією. Додатково знижено енергоспоживання;
  2. LED. Підсвічування матриці LCD, що забезпечує хорошу контрастність з економією електроенергії.

Роздільна здатність екрану буває декількох видів:

  • HD (1366×768);
  • Full HD (1920×1080);
  • 4К Ultra HD (3840×2160);
  • 8K (7680х4320).

При однаковій діагоналі та більшій роздільній здатності якість зображення буде значно вищою.

Технологічні особливості

Додаткові опції та можливості у телевізорах безмежні. Їх наявність збільшить ціну, але суттєво спростить та урізноманітнить процес використання пристрою. У каталозі представлені телевізори з такими особливостями та функціями:

  • Smart TV (відмінний інструмент для використання різних сервісів та відкриття браузера на телевізорі);
  • Wi-Fi (бездротове з’єднання без необхідності прокладати кабель);
  • Bluetooth (синхронізація з різними зовнішніми пристроями та девайсами);
  • HDR (технологія для створення реалістичного та глибокого зображення).

Деякі моделі телевізорів доповнюються функціями для покращення зображення типу Motion Xcelerator Turbo, Dynamic Crystal Color, UHD Dimming, Mega Contrast, FreeSync. За допомогою Quantum Matrix відбувається автоматичний контроль світлодіодів, щоб створити ідеальне зображення залежно від додаткових обставин.

Також виділяють покращений функціонал Quantum Matrix Technology Pro, що створює ідеальний контраст для відображення дрібних деталей та елементів на екрані. Функція затемнення темних зон створює глибину чорного кольору.

Додаткові можливості

Всі телевізори від бренду із Південної Кореї комплектуються потужними процесорами, що гарантує хорошу продуктивність. Також застосовується система Eco Sensor для кращої яскравості зображення. Колірна гама розширюється за допомогою Wide Color Enhancer, що також гарантує соковиту та якісну картинку.