Факт-новини: оперативні сюжети

Ситуація з COVID-19 та останній дзвоник у Чернігові

Featured Video Play Icon

Вся Україна і Чернігівщина зокрема – «жовті», лише Донецький регіон – у ” помаранчевій зоні”  по COVID-19. На 25 травня у Чернігові,  у порівнянні з піковими показниками квітня, спостерігається позитивна динаміка по рівню захворюваності на цю інфекцію.  

Згідно з оприлюдненою на ранковій нараді статистикою, наразі у міських  лікарнях госпіталізовано до  170 осіб з коронавірусом.  Але  серед них чимало важких пацієнтів.

Наразі інфекційне захворювання фіксують і  у дітей , як у школах так і в дитячих садочках ,- повідомив начальник профільного управління. За словами Василя Білогури, до кінця тижня число відсутніх в закладах  складає до 10 %.

Освітяни готуються до останнього дзвоника. Він пролунає в одних школах 4, в інших 5 травня.

Міський голова доручив надати інформацію до поліції щодо  дати та часу офіційних та неофіційних заходів, які відбудуться у  навчальних закладах  Чернігова у день останнього дзвоника та випускного.

 На оперативній нараді 25 травня також озвучили інші нагальні  проблеми, які стосувалися обрізки дерев, які заважають руху тролейбусів та роботі світлофорів. А також детально обговорили ситуацію у теплоенергетиці. Перспективи подачі гарячої води  у будинки мешканців та загрози наступного опалювального сезону.