Факт-новини: оперативні сюжети

Свято енергетиків: як вітали працівників стратегічної галузі в Чернігові

Featured Video Play Icon

У Чернігові 22 грудня традиційно у найкоротший день року, вітали енергетиків з їх професійним святом. Урочисті збори працівників підприємств галузі пройшли в міському палаці культури. Незалежно від посади, віку та статусу кожен з них вкладає свою частку в те, аби в наших оселях було тепло і затишно.

Стратегічна для держави сфера забезпечує електромережі більше половини українських споживачів, відтак представники цієї відповідальної професії досвідчені, висококваліфіковані фахівці. Серед них і Леонід Приступа, який більше 40 років свого життя присвятив енергетиці.

Привітати винуватців свята прийшли перші особи міста та області. Очільник Чернігова Владислав Атрошенко підкреслив важливу роль енергетики в соціально-економічному житті міста , подякував фахівцям своєї справи за відданість роботі.

За особливий внесок та досягнення у галузі енергетики кращих працівників відзначили грамотами та нагородами від держави, області та міста.

Своє свято енергетики зустрічали у теплій атмосфері, творчі колективи Міського палацу культури подарували присутнім святковий концерт.