Факт-новини: оперативні сюжети

Святкові вогні. Як відкривали головну ялинку міста

Featured Video Play Icon

У Чернігові 19 грудня на Красній площі запрацювало казкове містечко. Тут розгорнуті різноманітні новорічні локації. Для дорослих і маленьких чернігівців підготували насичену святкову програму.

На Красну площу у казковому потягу прибуває Святий Миколай і вітає всіх із прийдешніми святами. Відкриваючи Головну ялинку міста із найкращими побажаннями до чернігівців звернувся і міський голова Владислав Атрошенко.

Головна ялинка у Чернігові виглядає не так, як торік. 18-ти метрова красуня прикрашена новими декоративними елементами. Оздоблена центральна площа міста й святковими ілюмінаціями, серед яких є і нові. На Алеї Героїв змонтована яскрава фотозона – інсталяція «2022». Жителі й гості міста в захваті від побаченого.

Дітей біля Головної ялинки Чернігова пригощали солодощами. Для них облаштовані атракціони та різноманітні розваги. Не менш цікавою була програма і для дорослих. Яскраві фотозони, будиночки з вуличною їжею та різноманітним меню вже чекають на всіх бажаючих.

Через ковідні обмеження масових заходів на Красній площі Чернігова цього року не планується. Усі, хто завітає сюди, мають дотримуватися карантину. Разом з тим чернігівці й гості міста зможуть насолодитися справжньою атмосферою свята ще протягом декількох тижнів – до 15 січня.